De Nolf Bakery
Handmade fine biscuits
Jan De Nolf en Joséphine Leterme hebben een passie voor lekker eten, koken en vooral bakken.
Al sinds zijn twaalfde bakt Jan speculoos volgens het recept van zijn vader.
Hij creëerde in de loop der jaren ook een aantal nieuwe recepten voor koekjes en richtte zijn eigen bakkerij op in 2022.
In september 2023 stapte Joséphine mee in de zaak om de koekjes samen met Jan op de markt te brengen.
Deze koekjes en crackers worden vervaardigd in een gloednieuw atelier in Waregem.
Om een kwaliteitsvol product te kunnen aanbieden, werkt De Nolf Bakery met de beste, Belgische ingrediënten zoals lokale biologische bloem, echte boter en chocolade.
Ontdek deze heerlijke, ambachtelijke lekkernijen in de Store.
Heerlijke krokante boterkoekjes met stukjes pure chocolade, stukjes pistache, salted. caramel en speculoos.
Salty crackers met verse radijzen, groene kruiden en zeezout.
Salty crackers met verse paprika, rucola en zeezout.
Heerlijk als aperitief, in combinatie met een dipsaus of bij een exclusief buffet.