top of page

Sublimix bouillon

Smaak in een handomdraai

sublimix-logo.png
image_123650291 (34).JPG

Winnaar Gouden Tavola 2024

Thai bouillon

Reis naar de exotische culinaire wereld van Thailand met deze onweerstaanbare Thaise bouillonmix! Ervaar de betoverende smaken van de Thaise keuken in het comfort van je eigen keuken.

De smaak van rijst- en noedelschotels was nog nooit zo typisch Thais.

Hoewel een Thaise bouillon traditioneel wordt gebruikt in Thaise gerechten, kan het ook een heerlijke en interessante toevoeging zijn aan Vlaamse gerechten. Het kan een unieke twist geven aan bekende smaken en een spannende fusion-ervaring bieden.

Hier zijn enkele manieren waarop je een Thai bouillon kunt gebruiken in Vlaamse gerechten:

- Soepen en stoofschotels: Vervang de traditionele bouillon in Vlaamse soepen en

   stoofschotels door Thai bouillon voor een exotische smaak.

   Probeer bijvoorbeeld een Thaise groentebouillon in een Vlaamse kippensoep.
- Risotto of rijstgerechten: Gebruik Thaise bouillon om risotto of andere rijstgerechten een

   aromatische en kruidige smaak te geven.
- Bouillon voor sauzen: Gebruik Thai bouillon als basis voor sauzen om een vleugje exotische

   smaak toe te voegen aan Vlaamse gerechten zoals stoverijen.
- Roerbakgerechten: Voeg een scheutje Thai bouillon toe aan roerbakgerechten met groenten

  en vlees voor een smaakvolle twist.
-
Marinades: Gebruik Thai bouillon als onderdeel van een marinade voor vlees, vis of tofu om

  de smaken te verrijken.
- Smaakmaker voor aardappelen: Gebruik Thai bouillon om aardappelen te koken of te

  stomen, zodat ze een heerlijk Aziatisch tintje krijgen.
- Smaakvolle rijst: Kook je rijst in Thai bouillon in plaats van water om de rijst een heerlijke

  smaak te geven.

Los 10g product op in 500ml water, even roeren. Klaar!

unnamed-3.jpg
unnamed.jpg
unnamed-1.jpg
unnamed-2.jpg
image_123650291 (32).JPG

Een must have voor elke hobbykok, deze tongstrelende bouillonbasis.

Breng je soepen en sauzen heerlijk natuurlijk op smaak.

Rijst- en wokgerechten overgiet je met een vleugje elegantie en je stoofschotel geef je een smaakboost.

Onze groentebouillon lost snel op en is daarom ook heel geschikt als drinkbouillon.

Met één koffielepel poeder bereid je een smakelijk tussendoortje.

 

Overgiet 20g product met 1 liter kokend water, omroeren – Klaar!

Ook te gebruiken als drinkbouillon. Doe 3g product in een tas met 150ml kokend water, omroeren - Klaar!

Groentebouillon

unnamed-2.jpg
unnamed-1.jpg
unnamed.jpg
unnamed-3.jpg
image_123650291 (33).JPG

Staat vandaag een stoofpotje van vis op het menu?

Deze mooi gebalanceerde bouillon met zijn aangenaam aroma brengt de smaak helemaal tot leven! Subtiel ja, maar daarom niet minder verrukkelijk in je vissoep of vissaus!

  • Als visbouillon: 30gr voor 1 liter.

  • Heerlijke vissoep?  2 afgestreken eetlepels per liter soep.

  • Vissaus, stoofpotje of papillot
    Naar eigen smaak één of meerdere theelepels toevoegen.

 

  • Verwerk een eetlepel visbouillonpoeder in je mosselpot voor een heerlijk aroma.

  • Een lekker sausje bij vis? Maak een bechamelsaus en kruid deze extra met Sublimix visbouillon en eventueel wat dille, bieslook of grijze garnaaltjes en witte wijn.

  • Voor een krokant korstje, meng wat bloem met visbouillon en wentel de vis in dit mengsel.

  • Een heerlijk voorgerechtje maakt u door verse zalm in kleine blokjes te snijden en te overgieten met een beetje limoensap. Kruid dit met wat visbouillon, en salad dressing french. Smakelijk.

Overgiet 30g product met 1 liter kokend water, omroeren en klaar.

Visbouillon

unnamed-2.jpg
unnamed.jpg
image_123650291 (30).JPG

Saffloerolie

Saffloerolie is een zeer fijne (distel)olie met een neutrale smaak., waardoor het bijzonder geschikt is om te stoven, te bakken en te wokken tot 175ºC.

Deze vitamine E-bom verwerk je ook met het grootste gemak in salades en mayonaises.

De olie heeft een gunstig effect op je spijsvertering en cholesterol.

Lekker en gezond, dat valt zeker in de smaak.

 

Neem elke dag een koffielepel distelolie: beheerst cholesterol en bevordert de spijsvertering.

Geschikt voor bakken, braden, stoven tot max 175°c.

Ook koud te gebruiken voor dressings, dipsausjes, mayonaise etc.

unnamed-2.jpg
unnamed-1.jpg
unnamed.jpg
unnamed-3.jpg
image_123650291 (31).JPG

Cacaoboter (poeder)

Gezonde vetstof - 100% pure cacaoboter waarmee je alles kan bakken, braden, grillen en wokken.

 

In een evenwichtig voedingspatroon hebben ook vetten hun plaats.

Je lichaam krijgt levenskracht door gezonde vetten die vitamine A, D en E transporteren.

In de keuken staan vetten bekend als smaakmakers.

Bij Sublimix werd the best of both worlds gecreëerd met cacaoboter.

Cacaoboter wordt bij een extreem lage temperatuur bevroren en verandert zo in poeder waarmee je in een handomdraai je gerechten op smaak brengt.

Laat ons je eerst vertellen wat dit poeder kan. Bak je vlees, vis of groenten met deze plantaardige, pure vetstof zonder additieven.

Zelfs fruit bakken wordt peanuts!

Dat ‘bakken’ mag je gerust heel ruim opvatten: bakken, braden, sauteren, grillen, barbecueën, wokken, het kan allemaal. Je hoeft je alvast geen zorgen te maken dat de vetstof aanbrandt: spelenderwijs kan de cacaoboter temperaturen aan tot wel 200ºC.

 

Je strooit gewoon een dun laagje poeder in de pan, grill of wok zonder andere vetstoffen toe te voegen.

Je kunt ook het te bakken ingrediënt paneren met het poeder. Nóg gezonder.

Je vraagt je af hoe het met de smaak zit? Het poeder zelf is smaakneutraal.

Je bewaart bij het bakken optimaal de smaak van elk ingrediënt:

smaakvolle sappen blijven in het ingrediënt omdat je het sneller dichtschroeit aan hoge temperatuur. Je snapt waarom wij zo enthousiast over deze vetstof zijn.

unnamed-2.jpg
unnamed-1.jpg
unnamed.jpg
unnamed-3.jpg
bottom of page